Οδηγίες

Για να δείτε με ποιόν τρόπο δουλεύει η ιστοσελίδα (λήψη-τροποποίηση-αποστολή) παρακαλούμε πατήστε εδώ .

ΟΔΗΓIΕΣ

Σε αυτήν την σελίδα θα αναφέρουμε ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ιστοσελίδας μας καθώς επίσης πληροφορίες , από το πως να δημιουργήσετε λογαριασμό έως και την αποστολή της παραγγελίας.

Τα πλεονεκτήματα που παρέχει αυτή η ηλεκτρονική αποθήκη είναι σημαντικά αν λάβει κάποιος υπό όψιν την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά αυτή την περίοδο.

Επιγραμματικά:

 1. Δημιουργώντας λογαριασμό, κάθε πελάτης της εταιρίας μας απολαμβάνει σημαντικές εκπτώσεις (βλέπε σελίδα με εκπτωτικές ομάδες)
 2. Άμεση ενημέρωση με αποκλειστικές τιμές για κάθε πελάτη από όπου και αν βρίσκετε.
 3. Προσφορές σε προϊόντα.
 4. Ταχύτερη Λήψη και αποστολή παραγγελίας.
 5. Λειτουργία "Πρόχειρου"/Υπολοίπων.

ΔΗΜΙΟΥΡΓIΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟY 

1)Πηγαίνετε πάνω δεξιά της σελίδας και κάνετε κλικ στο «ΔΗΜΙΟΥΡΓIΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟY»(αν έχετε ήδη λογαριασμό, πατάτε στο κουμπί «ΣYΝΔΕΣΗ»).

2)Στο παράθυρο που θα σας ανοίξει πρέπει να συμπληρώσετε τα πεδία ένα-ένα με προσοχή για την αποφυγή λαθών(Τα πεδία με κόκκινο αστερίσκο(*) είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν για να συνεχιστεί η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού. Αφού ολοκληρώσετε την συμπλήρωση των πεδίων, επιλέγετε στο κάτω δεξιά μέρος της σελίδας <<Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους << ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ >> έπειτα Κλικ στο κουμπί "ΣΥΝΕΧΕΙΑ".Έχετε επιτυχώς ολοκληρώσει την διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας και θα σας αποσταλεί σχετικό EMAIL
ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ & ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ


 1. Υπάρχουν στην αρχική σελίδα τουλάχιστον ΔΥΟ(2) τρόποι να ξεκινήσετε την περιήγηση σας στα προϊόντα μας, είτε στο πάνω μέρος της σελίδας όπου γράφει «ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ», είτε περίπου στην μέση της σελίδας, που πάλι έχει τις κατηγόριες εικονογραφημένες. 
 2. Επιλέγετε την κατηγορία που επιθυμείτε και κάνετε ΚΛΙΚ σε αυτήν.
 3. Έχετε μεταφερθεί στην κατηγορία της επιλογής σας και πλέον μπορείτε να πλοηγηθείτε σε αυτήν.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛIΑΣ 


 1. Επιλέγετε την κατηγορία που επιθυμείτε και κάνετε ΚΛΙΚ σε αυτήν. 
 2. Έχει ανοίξει η σελίδα με τα προϊόντα της κατηγορίας που επιθυμείτε. Όσα προϊόντα γράφουν «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» σημαίνει πως έχουν περισσότερα από ένα, νούμερα/χρώματα/βάρος για να επιλέξετε, ενώ όσα έχουν το σύμβολο με το ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ σημαίνει πως έχουν ένα(1) νούμερο/χρώμα/βάρος και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να κάνετε ΚΛΙΚ πάνω στο προϊόν ούτως ώστε να συμπληρώσετε το νούμερο και το πόσα τεμάχια επιθυμείτε. 

Κάθε φορά που επιλέγετε ένα προϊόν και τα τεμάχια του, αυτό αυτόματα προστίθεται στο «Κιβώτιο».Για να δείτε τι έχετε καταχωρήσει σε αυτό μπορείτε να πατήσετε κλικ είτε στο σύμβολο που υπάρχει πάνω δεξιά είτε στην γραμμή εργαλείων του E-shop , στο σημείο που γράφει "Κιβώτιο".

Επαναλαμβάνετε τα πρώτα δύο βήματα σε όσες κατηγορίες & προϊόντα επιθυμείτε.

Σημαντική πληροφορία επίσης είναι ότι μπορείτε ενώ έχετε προσθέσει τα προϊόντα που θέλετε στο Κιβώτιο να εξέλθετε του E-Shop και να το επισκεφθείτε αργότερα συνεχίζοντας την παραγγελία σας από το σημείο που την είχατε αφήσει.ΟΛΟΚΛHΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛIΑΣ


Έχετε φτάσει στο σημείο που θέλετε να ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας, τα προϊόντα που επιθυμείτε είναι στο «ΚΙΒΩΤΙΟ» και είστε έτοιμοι να την καταχωρίσετε. 

 1. Στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας υπάρχει ένα ΚΙΒΩΤΙΟ, αυτό είναι το κιβώτιο με την παραγγελία σας. Πατώντας ΚΛΙΚ πάνω του ,εμφανίζει τι έχετε προσθέσει στο κιβώτιο και σας ενημερώνει για την μέχρι τώρα αξία της παραγγελίας σας καθώς επίσης σας δίνει δύο επιλογές με πρώτη την ΕΜΦΑΝΙΣΗ και δεύτερη την ΑΓΟΡΑ. Εκεί κάνετε ΚΛΙΚ στην ΑΓΟΡΑ.
 2. Σας εμφανίζει μια σελίδα στην οποία καλείστε να επαληθεύσετε τα στοιχεία χρέωσης και παράδοσης της παραγγελίας καθώς επίσης να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε. Σε όλες τις περιπτώσεις αφού είναι έγκυρα τα στοιχεία πατάτε Κλικ στο κουμπί Συνέχεια. κλικ στο  Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ [2] .
 3. Στους Τρόπους πληρωμής επιλέγετε τον τρόπο που σας ταιριάζει και έπειτα κλικ στο  Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ [2] .
 4. Πατάτε κλικ στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας . Θα σας βγάλει ένα μήνυμα πως έχουμε λάβει την παραγγελία σας και θα σας έχει αποσταλεί σχετικό Email


Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε δια τηλεφώνου. Τηλ. Επικοινωνίας : 210 4200656-666

Γιατί την SPRtools ;

 • 01

  Ανελλιπώς,μέσω έρευνας επιδιώκουμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ολοένα και καλύτερη ποιότητα προϊόντος σε συνδυασμό με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

 • 02

  Με εισαγωγές από όλων τον κόσμο και πίστη ταυτόχρονα στην ελληνική βιομηχανία και βιοτεχνία είμαστε βέβαιοι πως οι γκάμα των προϊόντων μας θα φανεί αντάξια των απαιτήσεων σας.

 • 03

  Με τις διαπροσωπικές μας σχέσης θεμελιώνουμε άκαμπτους δεσμούς φιλίας με τους συνεργάτες μας τηρώντας με απόλυτο σεβασμό την φράση του ιδρυτή μας Γ . Σπυρόπουλου,  "Ο πελάτης είναι πρώτα φίλος".