Εκπτώσεις ανά μήνα

Εκπτωτική Πολιτική
Με την έναρξη του νέου μας E-shop, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την νέα εκπτωτική πολιτική της εταιρίας μας για το 2016.Θέλοντας να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για την προτίμηση και την υποστήριξη που μας δείχνετε για ολόκληρες γενιές, αποφασίσαμε πως πρέπει να θεσπίσουμε ένα νέο ανταποδοτικό σύστημα εκπτώσεων ούτως ώστε να απολαμβάνετε προνομιακές τιμές
 
Κανείς δεν βγαίνει χαμένος αγοράζοντας Online , διότι απλά και μόνο κάνοντας εγγραφή στο Eshop μας ξεκινάτε με 5% έκπτωση ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας σας. 


Πως δουλεύει;
Το ανταποδοτικό σύστημα χαρακτηρίζεται από την δυνατότητα επιπλέον έκπτωσης του εκάστοτε πελάτη ανάλογα με τον τζίρο που πραγματοποιεί στην εταιρία μας σε βάθος ενός μήνα ,κάθε μήνα. Πιο συγκεκριμένα κάθε τέλος του μήνα με βάση τον συνολικό τζίρο σας τοποθετήστε σε ένα από τα κάτωθι groups.Αυτό σημαίνει πως για τον επόμενο μήνα θα απολαμβάνετε κάποια από τις παρακάτω εκπτώσεις.Έχοντας πάγια 5%.
Τα groups χωρίζονται ως εξής :
για τζίρο μεγαλύτερο ή ίσο με 500€ - group   7%
                                                       700€ - group 10%
                                                     1000€ - group 12%
                                                     1500€ - group 15%
π.χ.  Ο πελάτης Α κάνει εγγραφή σήμερα στο Eshop.Για τον τρέχον μήνα θα έχει 5% έκπτωση σε όλες τις Online παραγγελίες του.Έστω ότι ο πελάτης κάνει 1.500€ τζίρο τον πρώτο μήνα της εγγραφής του άσχετα με τον αν πραγματοποιήθηκε σε μία παραγγελία ή παραπάνω.Τον επόμενο μήνα θα απολαμβάνει, ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας του , 15% έκπτωση.Την πρώτη του κάθε μήνα ο πελάτης Α θα τοποθετείται σε κάποιο group(ενδέχεται να παραμένει και σε αυτό που ήταν). ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Οι εκπτωτικές ομάδες άνω του 5% αφορούν μόνο όσους πελάτες προβαίνουν σε πληρωμή απολύτου μετρητοίς ή με πιστωτική/χρεωστική καρτα.
 

Γιατί την SPRtools ;

  • 01

    Ανελλιπώς,μέσω έρευνας επιδιώκουμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ολοένα και καλύτερη ποιότητα προϊόντος σε συνδυασμό με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  • 02

    Με εισαγωγές από όλων τον κόσμο και πίστη ταυτόχρονα στην ελληνική βιομηχανία και βιοτεχνία είμαστε βέβαιοι πως οι γκάμα των προϊόντων μας θα φανεί αντάξια των απαιτήσεων σας.

  • 03

    Με τις διαπροσωπικές μας σχέσης θεμελιώνουμε άκαμπτους δεσμούς φιλίας με τους συνεργάτες μας τηρώντας με απόλυτο σεβασμό την φράση του ιδρυτή μας Γ . Σπυρόπουλου,  "Ο πελάτης είναι πρώτα φίλος".