Αποστολές

Για Παραγγελίες εντός Αττικής

Όλες οι παραγγελίες εντός Αττικής αποστέλλονται από ιδιόκτητα οχήματα της εταιρίας μας ενώ ο χρόνος παράδοσης εξαρτάτε από τα δρομολόγια που έχουν οριστεί μέσα στην εβδομάδα.


Για Παραγγελίες Εκτός Αττικής


Στην δημιουργία λογαριασμού ,στο πεδίο μεταφορική επιλέγετε την μεταφορική εταιρεία με την οποία συνεργάζεστε.

Εμείς μετά την τιμολόγηση και την εξόφληση του εκάστοτε παραστατικού αναλαμβάνουμε την μεταφορά του/των δέματος/ων έως και την αποθήκη της μεταφορικής εταιρείας που συνεργαζόσαστε.

Η τιμές για τα ναύλα βαραίνουν καθαρά τον αγοραστή και η τιμή καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης αγοραστή - πρακτορείο (Εκτός από περιόδους προσφοράς όπου τα ναύλα διατίθενται από την εταιρεία μας).

Σκοπός της SPRtools είναι ο κάθε συνεργάτης μας να είναι σε θέση να μεταπωλήσει τα πιο ανταγωνιστικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, ως εκ τούτου προσπαθούμε να φορτώνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα δέματα με αποτέλεσμα, τα έξοδα μεταφοράς να είναι λιγότερα από το συνηθισμένο.

Ουδέ μια ευθύνη βαραίνει την SPRtools από την στιγμή της εκφόρτωσης των εμπορευμάτων, καθώς επίσης τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του αγοραστή.

Γιατί την SPRtools ;

  • 01

    Ανελλιπώς,μέσω έρευνας επιδιώκουμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ολοένα και καλύτερη ποιότητα προϊόντος σε συνδυασμό με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  • 02

    Με εισαγωγές από όλων τον κόσμο και πίστη ταυτόχρονα στην ελληνική βιομηχανία και βιοτεχνία είμαστε βέβαιοι πως οι γκάμα των προϊόντων μας θα φανεί αντάξια των απαιτήσεων σας.

  • 03

    Με τις διαπροσωπικές μας σχέσης θεμελιώνουμε άκαμπτους δεσμούς φιλίας με τους συνεργάτες μας τηρώντας με απόλυτο σεβασμό την φράση του ιδρυτή μας Γ . Σπυρόπουλου,  "Ο πελάτης είναι πρώτα φίλος".