Ποιοί Είμαστε

Ποιοι είμαστε, Τι κάνουμε
 
Είμαστε μια από τις παλαιότερες εισαγωγικές εταιρείες εργαλείων χειρός στην Ελλάδα. Με την γνώση στο είδος, την
εμπειρία, τις ανταγωνιστικές τιμές αλλά κυρίως την ποιότητα, προωθούμε τα προϊόντα μας σε Χρωματοπωλεία, Πολυκαταστήματα , Super Markets Για πάνω από 80 χρόνια.


Η Ιστορία μας


Ξεκινά στα τέλη της Δεκαετίας του 1930 όταν ο Γεώργιος Αλ. Σπυρόπουλος ξεκίνησε την εταιρεία αυτή και παρά τις δύσκολες εποχές που επικρατούσαν, κατάφερε να έχει μια πολύ πετυχημένη και συνάμα ανοδική πορεία στον χώρο κερδίζοντας την αγορά. Το 1970 ο Αλέξιος Γ. Σπυρόπουλος ,υιός του Γεωργίου, κατάφερε να ανεβάσει την εταιρεία ακόμα περισσότερο θέτοντας ψηλά τον πήχη με την μεταφορά σε ιδιόκτητες πλέον αποθήκες ,τις επιχειρηματικές του κινήσεις καθώς και με τις ευκαιρίες που επήλθαν με τα χρόνια. Το 2010 και μέχρι σήμερα η Εταιρεία περνά στην γενιά , στον Γεώργιο Αλ. Σπυρόπουλο και παίρνει την μέχρι σήμερα μορφή της υπό τον διακριτικό τίτλο SPRtools. Η SPRtools βασισμένη στην εμπειρία 80 ετών αλλά και στην εμπιστοσύνη των πελατών της ,σκοπό έχει την συνέχεια της πορείας της με μόνο στόχο την βελτίωση των παροχών της καθώς επίσης με συνέπεια και σεβασμό στον Έλληνα επιχειρηματία.


Οι Στόχοι μας


 • Κύριος και Πρωταρχικός Στόχος Της SPRtools  είναι να ικανοποιεί τους πελάτες της στον μέγιστο βαθμό. Χιλιάδες Συνεργάτες Από όλη την Ελλάδα μεταπωλούν τα προϊόντα μας γνωρίζοντας πως η σχέση μεταξύ Ποιότητας και Τιμής είναι πάντα η Καλύτερη Δυνατή.
 • Καθημερινά ελέγχουμε τις τιμές, το stock μας και τις δυνατότητες επέκτασης ούτως ώστε περισσότερες επιχειρήσεις να μπορούν να έχουν πρόσβαση στα ανταγωνιστικότερα Εργαλεία της Αγοράς.
 • Μέσο έρευνας Εμπλουτίζουμε συνεχώς την Γκάμα των προϊόντων μας με τελικό στόχο ο κάθε συνεργάτης
 • μας να βρίσκεται πάντα μέσα στην αγορά.
 • Μεταλαμπαδεύουμε  80 και  πλέον χρόνια εμπειρίας σε κάθε νέο ανθρώπινο δυναμικό δίνοντας του τα εφόδια να βγει στην αγορά

Γιατί την SPRtools ;

 • 01

  Ανελλιπώς,μέσω έρευνας επιδιώκουμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ολοένα και καλύτερη ποιότητα προϊόντος σε συνδυασμό με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

 • 02

  Με εισαγωγές από όλων τον κόσμο και πίστη ταυτόχρονα στην ελληνική βιομηχανία και βιοτεχνία είμαστε βέβαιοι πως οι γκάμα των προϊόντων μας θα φανεί αντάξια των απαιτήσεων σας.

 • 03

  Με τις διαπροσωπικές μας σχέσης θεμελιώνουμε άκαμπτους δεσμούς φιλίας με τους συνεργάτες μας τηρώντας με απόλυτο σεβασμό την φράση του ιδρυτή μας Γ . Σπυρόπουλου,  "Ο πελάτης είναι πρώτα φίλος".