Πως Δουλεύει

Η διαδικασία λήψης και επεξεργασίας της παραγγελίας είναι πλέον απλή μέσω της παρούσας ιστοσελίδας.


Τα βήματα με τα οποία γίνεται η παραγγελία είναι τα εξής:

 1. Επιλέγετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και προβαίνετε σε αγορά αυτών.
 2. Δεχόμαστε επί τόπου την παραγγελία σας και την επεξεργαζόμαστε για τυχόν ελλείψεις.(από 5 λεπτά έως 1 ώρα) 
 3. Συντάσσουμε  ένα Email στο οποίο σας στέλνουμε την παραγγελία σας τροποποιημένη, σε περίπτωση ελλείψεων, καθώς επίσης και προτάσεις μας προς αντικατάσταση των ελλείψεων αυτών.Το βήμα αυτό συνοδεύεται από μία κλήση εκπροσώπου μας για περισσότερη βοήθεια (ώστε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε προϊόντα από την παραγγελία σας.)
 4. Επιβεβαιώνετε εκ νέου την παραγγελία.
 5. Προβαίνετε σε πληρωμή.
 6. Αποστέλλουμε την παραγγελία.


Τόσο απλά λοιπόν παραγγέλνετε πλέον από την εταιρία μας.Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία , θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στα τηλέφωνο 210 4200656

Γιατί την SPRtools ;

 • 01

  Ανελλιπώς,μέσω έρευνας επιδιώκουμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ολοένα και καλύτερη ποιότητα προϊόντος σε συνδυασμό με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

 • 02

  Με εισαγωγές από όλων τον κόσμο και πίστη ταυτόχρονα στην ελληνική βιομηχανία και βιοτεχνία είμαστε βέβαιοι πως οι γκάμα των προϊόντων μας θα φανεί αντάξια των απαιτήσεων σας.

 • 03

  Με τις διαπροσωπικές μας σχέσης θεμελιώνουμε άκαμπτους δεσμούς φιλίας με τους συνεργάτες μας τηρώντας με απόλυτο σεβασμό την φράση του ιδρυτή μας Γ . Σπυρόπουλου,  "Ο πελάτης είναι πρώτα φίλος".